Besøg vores pizzeria

0 Comments

I begyndelsen af det 20. århundrede var pizza en temmelig nichespecialitet. I USA var det kun tilgængeligt på restauranter og virksomheder, der specialiserede sig i det. I Danmark, som et land med mange forskellige nationaliteter og kulturer, var det meget sjældent at finde et pizzeria med pizza.

I dag er der mange vidunderlige pizzeriaer i Danmark. Hver enkelt kan have specialiteter, der er unikke for deres placering eller område. Pizzaerne spænder fra små familiedrevne pizzeriaer til store internationale kæder i en forstad eller et indkøbscenter. Pizza er blevet en vigtig del af dansk kultur og landets lokale økonomi (inden for mad og drikke).

Vi introducerer vores pizzeria – Havehavn – der ligger i Mørkegade 11 i hjertet af den historiske afdeling.

Vi er nok bedst kendt for vores pizzaer, og vi er heller ikke kendt for resten af vores menu. Men på grund af vores placering kommer mange mennesker til os, fordi de leder efter et godt sted at have en picnic på stranden eller på flodbredden. Vi leverer mere end bare pizza, vi tilbyder også frokost og middag med nogle gode lokale øl.

En af de største udfordringer, pizzeriaer står over for i dag, er, at de typisk producerer en meget begrænset mængde mad hver dag. Det betyder, at den gennemsnitlige kunde kun vil besøge deres pizzeria en eller to gange om måneden, og derfor skal de gøre alt for at holde deres kunder glade.

Privat parkering tæt på vores pizzeria

Privat parkering tæt på vores pizzeria er en lille italiensk restaurant i den sydlige del af Danmark. Gennem årene har den etableret sig som et symbol på syddansk kultur. Det blev grundlagt af Venojo, en af de mest berømte personer i Danmark, som også var medlem af Folketinget.

Det ligger på stranden ved Grindstedvej nr.7 i den sydlige del af Jylland. Restauranten serverer typiske danske retter med vægt på fisk og skaldyr og friske råvarer. Pizzaerne er fremstillet efter traditionelle opskrifter fra det nordlige Italien, kendt for deres kvalitet og ægthed, og bruger kun tomater, der er økologiske uden pesticider eller kemikalier, der bruges til at bevare dem eller dem mod forfald eller ødelæggelse.

Ejeren ejer sit eget firma, som gør pizzaerne klar til levering cirka 30 minutter efter

En privat parkering med en have foran vores pizzeria.

Pizzeriets historie, restauranten og privat parkering. Det er en dansk pizzeria med dansk menu.

Dansk blev dansk kun fordi mange mennesker elsker det! Derfor blev dansk skabt! Dansk betyder, at det er, så længe der er mennesker, der vil tale dansk. Og at de vil nyde pizza og spise lækker dansk mad, uden at andre mennesker generer dem ved at sige andet end det, de vil sige – “Gå væk!” Eller “Gør mig ikke mere!”

Vi skal ikke glemme, at vi skal kunne tale dansk frit herhjemme eller endda foran børn eller ældste, der ikke forstår os så godt endnu. Det burde vi kunne

Restaurant er et mærkenavn i Danmark. Det er den eneste danske restaurantkæde med mærket “restaurant” i sit navn. Navnet kommer fra “Restaurants Danmark”, som betyder “de danske restauranter” på dansk.

Restaurantkæden startede i 1897, da to brødre, Jens og Peter Fogelstrom, flyttede til København og åbnede deres første restaurant på hjørnet af Frederiksbærgvej og Strandgade. Virksomheden fik navnet “Fogelstuen” (Hotel Fogelstrøm), men det var først i 1923, at virksomheden blev tildelt varemærket “Restaurants Danmark” ved royal charter. Et år senere skiftede de navn til “Fogelst